top of page

FAQ

  • Wat is de levertijd?
    De levertijd van je bestelling is doorgaans 2 tot 4 werkdagen. Als (een deel van) je bestelling niet op voorraad is, dan duurt het een paar dagen langer. Je krijgt hierover dan een berichtje. Pakketjes worden verstuurd met Post.nl.
  • Wat zijn de verzendkosten?
    Brievenbuspakketjes kosten € 4,50 en andere pakketjes (tot 10 kilo) kosten € 6,95. De verzendkosten voor A3 posters zijn ook € 6,95, ze passen nl. niet door de brievenbus. Gratis je bestelling ophalen in Woudsend, kan ook.
  • Kan ik mijn artikel terug sturen?
    Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? - Posters en kaartjes kun je helaas niet terug sturen. De reden is omdat het papier kwetsbaar is en daarna niet meer verkocht kan worden. - Andere artikelen kun je binnen 30 dagen ná ontvangst van de bestelling terugsturen. - Stuur een mailtje naar info@djuraferinga.com en je ontvangt de retourinstructies. - De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport. - De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. - Je retour wordt na verwerking, per e-mail bevestigd. Het terug te storten bedrag wordt binnen 7 werkdagen naar je overgemaakt. Is jouw artikel beschadigd? Stuur dan een mailtje naar info@djuraferinga.com en we lossen het graag voor je op!
bottom of page